kezdő oldal

Edzett üveg fal 1

Edzett üveg fal 2

Edzett üveg fal 3

Edzett üveg fal 4

Edzett üveg fal 5

Edzett üveg fal 6

Edzett üveg fal 7

Edzett üveg fal 8

Edzett üveg fal 9

Edzett üveg fal 10

Edzett üveg fal 11

Edzett üveg fal 12

Edzett üveg fal 13

Edzett üveg fal 14

Edzett üveg fal 15

Edzett üveg fal 16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az edzett üveg fal kivitelezésénél figyelembe vesszük a helyi adottságokat. Az üvegfal vasalatait úgy válasszuk ki, hogy egyensúlyban legyen a környezetével.

Az edzett üveg fal készülhet különböző üvegekből, float üvegből, anyagában szinezett parsol float üvegből, ( bronz, szürke, zöld, kék ), vagy savmart teli esetleg mintás üvegből.

Az edzett üvegfal megfogása lehet sínes, vagy pontmegfogásos

Az edzett üveg fal sínes megfogása lehet rejtett U profilban, 40 mm-es szorító sínben, 100 mm-es szorító profilban mely takarításkor és nagy forgalmú helyeken biztosítja az üvegfal védelmét

Az edzett üveg fal beső terek leválasztásakor biztosíítja a fényt a leválsztott helységekben is. Az edzett üvegfal mellett nem kell mesterséges fény mellett dolgozni.

A pontmegfogásos edzett üveg fal kivitelezéséhez különbözö pontmegfogók állnak rendelkezésre. Az edzett üvegfal kialakítása egyedi alakzatok megvalósítására is módot ad melyhez szinte csak a képzelete ad határt az üvegfal megvalósításához.

Az edzett üveg fal ajtaja lehet, tolóajtó, lengőajtó. nyíló ajtó

Az edzett üveg fal panelek a jobb hangszigetelés érdekében kerülnek kivitelezésre, és a belseje szerelhető reluxával, mely a helység leválasztását teszi tökéletessé. Ezt segíti az alumíium tokba záródó üvegajtó.

Az edzett üveg fal használható emblémák reklámok megjelenítésére, vagy dekor fóliával kivitelezhető, mely időszakonként lecserélhető az adott igényeknek megfelelően az edzett üvegfal felületén.

Az edzett üveg tolófal renszerként mobilfalnak készül mely alkalmanként különböző módon variálható.

Az edzett üveg fal készülhet hőszigetelő verzóban, mely télikert oldalfalának, homlokzat üveg-ként portálszerkezetek üvegeként nyújt megrendelőinknek hasznos egyedi megvalósítást.

Az edzett üveg fal biztosítja a használók testi épségének biztonságát baleset eetén.

Az üveg fal biztonsági ragasztott üvegből is kivitelezhető, Az íves felületeknél a hajlított ragasztott üveget alkalmazzuk. Az íves üvegfal ívjének megfelelő sablont is elkészítjük az üveg hajlításához.